Ammattitaito - Luotettavuus - Toimintavarmuus

Putkityöt ja ilmastointityöt sekä muut LVI-alan palvelut Vaasan seudulla

TH Putkiasennus Oy on ammattitaitoon, luotettavuuteen ja toimintavarmuuteen panostava Vaasassa ja lähikunnissa toimiva LVI-alan yritys. Olemme erikoistuneet lyhytaikaisiin työtehtäviin pienistä töistä aina vaativiin alan asennus-, saneeraus- ja huoltotoimenpiteisiin asti. Meiltä saatte kaikenlaiset alan palvelut putkitöistä ja ilmastointitöistä ilmalämpöpumppujen myyntiin ja asennustöihin saakka.

LVI-Urakointipalvelut

Yrityksemme tarjoaa monipuoliset LVI-urakointipalvelut uudisrakennuksiin sekä perusparannuskohteisiin. Meiltä onnistuvat ammattitaidolla ja aikataulujen pitäessä niin pienet putkityöt ja ilmastointityöt kuin myös haastavat kohteet, nopeasti ja aikataulujen pitäessä.

LVI- Saneeraukset

TH Putkiasennus Oy:ltä saat kaikki tarvitsemasi LVI-saneeraukset ja remontit kätevästi yhdellä puhelinsoitolla - meiltä onnistuvat esim. kylpyhuoneremontin toteuttaminen alusta loppuun saakka. Saneerauskohteet suoritamme yleensä tuntiveloituksella. Kattavan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta saatte kauttamme myös esim. sähkötyöt ja muut remonttityöt.

Lue lisää myös tarjoamistamme LVI-huolloista sekä ilmalämpöpumpuista. Onko sinulla jotain kysyttävää palveluistamme tai haluatko tilata laadukkaan LVI-urakan? Ota yhteyttä!

TH Putkiasennus Oy | Kujakatu 1 | 65300 VAASA | 050 5619756 | tapani.hakala@netikka.fi